Szolgáltató neve: Egrid Korlátolt Felelősségű Társaság 

Nyilvántartó szerv: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 

Cégjegyzékszám: 01 09 295056

Adószám: 25897221-2-42

Szolgáltató székhelye: 2142 Nagytarcsa Felső ipari körút 2/B A.ép. 11.

Szolgáltató telefon: +36 (30) 527 70 44 

Szolgáltató e-mail: office@egrid.hu

Tárhely szolgáltató neve: BITheory kft.

Tárhely szolgáltató címe: Budapest, Zalaegerszeg utca 33.

Tárhely szolgáltató elérhetősége: info@bitheory.hu

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat vagy más írott anyagokat az Egrid Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. Az Egrid Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti.

Az Egrid Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy   átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az Egrid Kft.  nagy gondot fordít honlapjának elérhetőségére és karbantartására, valamint arra, hogy pontos és naprakész tartalmi adatokat nyújtson, az Egrid Kft. azonban nem tudja garantálni, hogy a honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Egrid Kft. kifejezetten kizárja.

Az Egrid Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az Egrid Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa, illetve a Hírek, Blog tartalmakat a megadott lehetőségek szerint és a forrás megjelölésével közösségi csatornákon megossza.   

Az Egrid Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottok szerint, változtatás nélkül értendő.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Egrid Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – az –

Az Egrid Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében. 

Az Egrid Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Egrid Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak. Az Egrid Kft.  egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának. 

Szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonjog 

Az Egrid Kft. weboldalai, illetve annak tartalma vagy bármely részlete (beleértve a hozzá tartozó oldalakon található szövegeket, elrendezéseket, rajzokat, adatbázisokat és egyéb tartalmi elemeket) szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Egrid Kft. jogosult. A www.egrid.hu honlap védett elemei összességének vagy bármely részének bármilyen formában vagy eszközzel történő másolása, adaptálása, lefordítása, rendezése, módosítása vagy bárminemű más hasznosítása szigorúan tilos.