Napelemes rendszerek megvalósítása

A jelenlegi szabályozási környezet sok háztartás és vállalkozás számára a környezettudatossági szempontokon felül anyagi szempontból is kedvező lehetőséget nyújt a napelemes rendszer kivitelezésére. Cégünk vállalja a napelemes háztartási- és ipari méretű rendszerek teljeskörű kivitelezését.
electrician 10
Pályázatok

Amennyiben pályázati forrásból szeretnéd a napelem rendszeredet megvalósítani, nagyon szívesen rendelkezésedre állunk a pályázat megírásában és a szükséges dokumentáció összeállításában.

További információért erre a linkre kattints: Pályázatok

electrician 10
Igényfelmérés
Napelemes rendszer kivitelezésére adott ajánlatunkat minden esetben egy telefonos egyeztetés előzi meg, amikor is szakértőnk ingyenesen felméri a rendelkezésre álló megvalósítási hely – túlnyomó részben tető – dőlésszögét, tájolását, tagoltságát, napelemek elrendezhetőségét, beárnyékoltságát, méretezését, bonyolultabb eseteben a helyszínre is kilátogatunk már ebben a fázisban. Felmérjük a jelenlegi és a jövőben várható éves villamos energia szükségletet, megvalósítás forrását (pályázat vagy önerő).
Napelemes igényel helyszíni felmérése
electrician 10
Ajánlat
Az összegyűjtött információk alapján kalkulációt készítünk a megvalósítás helyi besugárzásának mértékére, ami alapján meghatározzuk az ideálisan beépítendő napelemes panelek nagyságát, számát, tartószerkezetet és egyéb szükséges vagy javasolt kellékeket, ami alapján egy olyan tervre adunk neked árajánlatot, ami 100%-osan az igényeidre és a megvalósítási lehetőségekre szabtunk.
electrician 10
Szerződés kötés
Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszésedet, mindenképpen kimegyünk a helyszínre és átbeszéljük a konkrét megvalósítási lehetőségeket, szükséges hivatalos engedélyezéshez szükséges dokumentumokat, a teljes folyamatot és a tervezéshez és kivitelezéshez kapcsolódó kérdéseket. Ezek után megoldásunkat minden esetben az igényedre szabjuk, melyről a szerződést megküldjük. Amennyiben részben vagy egészben pályázati összegből finanszírozod a napelemes rendszered megvalósítását, természetesen ezt is figyelembe vesszük a szerződéskötésnél.
electrician 10
Engedélyek beszerzése
A szerződéskötést követően elindulhat az engedélyezés folyamata, a dokumentáció benyújtásában segítséget nyújtunk, az engedélyezési folyamat lebonyolítását teljes mértékben átvállaljuk.
electrician 10
Kivitelezés

Az engedélyeztetés elindításával párhuzamosan elindítjuk a napelem panelek, inverter, tartószerkezet és egyéb szükséges anyagok beszerzését, majd rövid időn belül professzionális, pontos és gyors szerelő csapatunk felszereli és beüzemeli a napelemes rendszeredet.

electrician 10
Karbantartás
A már működő napelem rendszereken képszett szakembereink igény esetén elvégzik a napelemeid karbantartását.
Napelemes rendszerek megvalósítása
electrician 21

Szívesen segítünk neked!
Keress minket és megoldjuk napelemes rendszer igényedet professzionálisan, innovatívan – a lehetőségekhez mérten akár állami támogatással is!