Benzinkút világítás

electrician 10
  • 3-5 év gyártói garancia
  • 50-75% energia megtakarítás
  • Akár 1 éven belüli megtérülés!

LED Lámpatestek

LED lámpatestekre cserélje le a töltőállomása korábbi világítását. A magas működési óraszám miatt rövid megtérülés várható. A LEDESÍTÉS segítségével nagy-mértékben csökkennek a energiafogyasztási-költségek és a benzinkút világítása által termelt szén-dioxid-kibocsátás.

Az új technológiával az lámpatestek modulonként cserélhetőek, aminek köszönhetően jelentősen csökken a karbantartási idő és az azzal járó költségek. A fejlesztés által látványosan javul a bolt és a parkoló meg-világításának minősége.

Benzinkút világítás
electrician 10

Korszerű LED

A töltőállomás boltjában felszerelt korszerű LED világítással várhatóan 50 százalékos energia-megtakarítás a korábbi világítási rendszerhez képes, míg a parkoló új LED lámpatesteivel közel 75 százalékos energiacsökkenés lehetséges.
Benzinkút világítás

SMART benzinkút világítás

A benzinkút különlegessége a vegyes jellegéből fakad – a boltban és kasszáknál, az éttermi zónán és a kávézóban különféle világításra van szükség, továbbá vannak olyan külső területek is, mint például az kültéri tető, parkolási és karbantartási zóna. A LED-technológia az egész tér megvilágítására való alkalmazása megtakarítást eredményez. Ez jelentős energia megtakarítás és fokozott biztonságot ad, ugyanakkor a termékek és szolgáltatások értékesítésében is segíthet.
electrician 10
Valódi előnyök minden területen
A kávézókban és éttermekben az ügyfeleknek kényelmesebbnek és nyugodtnak kell lenniük. A lámpatestek tökéletes hangulatot biztosítanak mind a közvetlen, mind a közvetett világítással, ami segít elkerülni a látszólag zavaró jelenségeket, például a tükröződést, a kontrasztokat és a sötét sarkokat. A LED technológia is nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy a hely barátságosabbá és otthonosabbá váljon. A funkcionális kültéri világítás és a bolti zónán belüli promóciós világításhoz szükséges a megfelelő világító totem illetve építészeti megvilágítás is. A benzinkutakat nagy távolságból kell látni, sokszor 24/7-en, ezért a világításnak szemet gyönyörködtetőnek/energiatakarékosnak kell lennie és nem okozhat káprázást. A parkolóhelyeken képesek vagyunk a megfelelő egyenletességet biztosítani. Célunk, hogy ezeket a területeket minden körülmények között biztonságossá tegyük. A benzinkút egyéb területeket is magában foglal, például karbantartási zónákat vagy autómosási területeket, ezért ajánlatunkat mindig az üzemanyagtöltő állomás egyéni igényeihez igazítjuk.
SMART benzinkút világítás
electrician 10
Energia Megtakarítás
Tudományosan bizonyított, hogy a lámpatestek energiatakarékosak. Világítórendszereink vezérlőrendszerrel vannak felszerelve, amely további módja az energiatakarékosságnak. A területtől függően a vezérlőrendszerek tartalmaznak mozgásérzékelőket és nappali érzékelőket, amelyek szükség szerint beállítják a kívánt megvilágítási szintet. Például az előtető alatt lévő területeken akár 50%-ra levihető a megvilágítás és ezzel egyetemben a fogyasztás. Így csak akkor kell 100% -ra növelni ezt a töltőtérben, amikor az autó megközelíti az kútfejet, majd 50% -kal csökken az előre beállított idő elteltével.
SMART benzinkút világítás
electrician 21

Tudtad?
A LED világítással élénkebbek és barátságosabbak a belső terek

A LED világítással élénkebb, barátságosabb színekben pompáznak a belső terek és az ott kínált termékek, amely hozzájárul a vásárlói élmény növeléséhez.

A parkolóban felállított LED lámpatestek a szükséges területre az igényeknek megfelelő arányban szórják a fényt, ami még biztonságosabb működést eredményez a töltőállomáson.