Ipari csarnokvilágítás

A gyártócsarnokoknak minőségi világításra van szükségük, ami befolyásolja a termelékenységet, a koncentrációt, a munkahelyi jólétet és az általános egészségi állapotot. A költségcsökkentés mellett ezeket az elvárásokat is teljesítjük neked, ha a hagyományos világítási rendszeredet LED-es világítási megoldásra cserélteted velünk.
Minden hosszú üzemidejű gyártócsarnokban a LED-es világítási megoldásra való átállás nagy volumenű energiamegtakarítást és jelentős karbantartási költségcsökkentést eredményez a számítások és a tapasztalatok alapján. A megtérülési idő viszont a szokásosnál rövidebb, így megéri a beruházásba belevágni. A LED lámpákkal a megvilágítási szint is nőhet, ezzel kellemesebbé válik az ott dolgozók számára a munkakörnyezet, ezzel csökkenthető a fluktuáció és a betanítási idő vesztesége.
A függő- vagy mennyezeti beépítésre szánt professzionális, nagyméretű, elsősorban ipari és sportcsarnokokba tervezett LED lámpatestek tökéletesen megfelelnek mindezeknek az igényeknek. Az akár 50.000 órás élettartam és az akár 137 lm/W fényerősség révén jelentősen csökkennek a költségek, javul a munka minősége, csökken a hibák száma és a balesetveszély. Az intelligens világításmenedzsment kiépítésével a csarnok megvilágítása a munkaidőszakoknak, természetes megvilágításnak és a munkafolyamatnak megfelelően változtatható
Ipari csarnokvilágítás
Ipari csarnokvilágítás egy szerelőcsarnokban
Olyan fenntartható, nagy hatékonyságú LED csarnok világítást kínálunk neked, ami ideálisan megvilágítja a csarnokodat, legyen az logisztikai csarnok, gyártó- vagy szerelőcsarnok, termelési létesítmény, mezőgazdasági csarnok vagy sportcsarnok.
electrician 21

Tudtad?
A világításban innovatívak és profik vagyunk. Több mint 15 éve tervezünk és szállítunk világítási installációkat, így nyugodtan bízhatsz megoldásunkban.