Raktárvilágítás

electrician 10
Hogyan legyen vállalkozásod hatékonyabb a fény hasznosításával?
Napjainkban a raktárvilágítás új korszakba lépett a LED-ek alkalmazásával, bármekkora méretű létesítményhez megtervezhető, mind a nyitott, mind állványokat tartalmazó terekben hatékonyan használható. A vezeték nélküli vezérlésű LED lámpatestek fényerőssége az igényeknek megfelelően szabályozható. A világítás kialakításakor különböző zónákat hozunk létre, amelyek könnyen és rugalmasan konfigurálhatóak a munkaterület vagy munkafolyamat megvilágítási igényéhez igazodva.
electrician 10

Esztétikailag lehet szép a raktárod?

Eddig állandó kihívást jelentett a megfelelő világítás kialakítása a 0-24 órában működő raktárkörnyezetben. Jelenleg azonban a design tervezők és a villamos mérnökök minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetnek a raktárak energia felhasználásának csökkentésére és ezzel egyidejűleg vonzó és produktív munkahely megteremtésére fókuszálnak. A legújabb generációs LED-technológiával lehetségessé vált a fény minőségének és rugalmasságának növelése, miközben csökken a karbantartáshoz szükséges idő és pénz.
Raktár világítás
electrician 04
Hogyan lesz egy világítás intelligens, energia- és költségtakarékos is egyszerre?
Az intelligens világítási rendszerek képesek előre felismerni a helyiségeket használó emberek mozgását, változó igényeit és reagálni rá. Minél jobban személyre szabjuk a megoldást, annál jobban érzékelhető válik a termelékenység növekedése, javul a biztonság és komfortosabban érzik magukat a munkatársak. A LED világítási rendszer gyorsan bevezethető és könnyen telepíthető, függetlenül attól, hogy felújításban gondolkodsz, vagy újonnan épült a raktár. A digitális LED-ek hosszú élettartamúak és az alacsony energiafelhasználásuk vonzóvá teszik, különösen az energiaigényes vállalkozások számára. A legmodernebb LED világítástechnikai megoldás alkalmazásával minden bonyolultság és többletköltség egyszerűen eltűnik. A rendszer vezeték nélküli, ezért a telepítési idő rövidül és a konfigurálás sokkal könnyebbé válik. Az intelligens világítási rendszerek konfigurálásához csak egy távvezérlőre van szükség, így a telepítés gyorsan megoldható akár távolról is. A telepítés után sem hagyunk magadra, a teljes életcikluson át tartó professzionálisan menedzselt szolgáltatásainkkal biztosítjuk Neked, hogy világítás folyamatosan optimalizált legyen az éppen aktuális munkafolyamatok elvégzéséhez a raktárban. Folyamatosan újabbnál újabb ismereteinkkel rendelkezünk, amit beépítünk szolgáltatásainkba, vagyis a LED-es világítástechnikai megoldásunk egy olyan rendszer, amely méretez, alkalmazkodik és reagál. Mondhatjuk azt is, hogy ez egy rugalmas, jövőbe mutató platform a változások követéséhez és növekedéshez.
Esztétikus raktár és világítás
electrician 10
Hogy valósítható meg egyszerre egészséges és produktív munkahely?
A fáradtság, a gyenge teljesítmény és a szem megerőltetése gyakran a nem megfelelő megvilágításra vezethető vissza. A megfelelő LED-es világítástechnikai megoldással teljes spektrumú, egyenletes lefedettségű, csillogásmentes és kitűnő színvisszaadást biztosítunk. Ennek eredményeként a dolgozók komfortosabban érzik magukat, jobb hangulatban és nagyobb kényelemben gyorsabb, va lamint jobb minőségű munkát végeznek. Értékelni fogják, hogy egészségükkel, szemük védelmével is törődsz, amitől loyálisabbak lesznek és nő a biztonság érzetük. Azok a gazdák, akik átváltottak a kompakt fénycsövekről a LED-es lámpákra, azt tapasztalták, hogy a baromfi szelídebb lett. Ennek az lehet az oka, hogy a LED-es lámpák nem villognak úgy, mint a fénycsövek. Mivel a csirkéknek élesebb a látásuk, mint az embereknek, a csirkék érzékenyebbek a villogó fényekre.
Világítás szerepe a munkában
electrician 04
A világ változik – aki könnyedén és gyorsan követi ezt, az versenyképesebb lesz – tarts velünk!
A korszerű és automatizált érzékelőkkel és a nappali fény használatával csökken az energiafelhasználás. Mindemellett a tejes vállalat részt vesz a szén-dioxid kibocsátás csökkentésében, a környezetünk védelmében. A LED technológiás innováció iránti elkötelezettségünkkel hatékony segítséget nyújtunk vállalkozásod világításának jövőbe mutató fejlesztésében. Megoldásunk egyik legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy teljesen rugalmas, nem pedig egy ’one-size’ csomag, mellyel lehetővé tesszük neked saját világítási zónák létrehozását, saját fényerő-szintek beállítását és az egyes megvilágítási területek időtartamának megtervezését. Mivel ez ténylegesen „plug and play” megoldás, így a telepítés valóban minimális beavatkozást okoz. Korszerű megoldásokat tudunk ajánlani a raktár minden részére, beleértve a nyitott területeket, az állványokat és a hűtőtárolókat is. A vezeték nélküli világítás vezérlésnek köszönhetően könnyen kezelhető és beállítható a rendszer, miközben a mozgásérzékelők használata egyszerűvé teszi az energiafelhasználás csökkentését. Megoldásink testre szabhatóak a raktár méretének megfelelően, bármilyen méretű is legyen az. Természetesen minden vállalkozás környezete egyedi és magától érthető módon mindenki azt szeretné, hogy a saját vállalkozásra szabva alakíthassa ki a világítás megoldást. Mi lehetővé tesszük neked saját világítási zónák létrehozását, saját fényerő-szintek beállítását és az egyes megvilágítási területek időtartamának megtervezését.
Korszerű raktár világítás
electrician 10
Alakíts ki zónákat és dimmelj!
Amikor létrehozod az első „intelligens zónát” a raktáradban, ráérezel majd, hogy pontosan úgy tudod alakítani a környezetedet, ahogy szeretnéd. A technológiát olyan egyszerűen és intuitív módon lehet konfigurálni és átkonfigurálni, hogy azt bármikor igényeidnek megfelelően alakíthatod. Pontosan úgy, mintha otthon TV csatornát váltanál. A mozgásérzékelők és fényerő-szabályozók gyári beállításai megfelelnek a legtöbb rak tári környezet igényeinek, így a lámpatestek telepítést követően azonnal használatukra készek. De ha távolról konfigurálni szeretnéd, akkor ezt egyszerűen egy távvezérlővel megteheted, amellyel szabályozhatod a dimmelés szintjét, időtartamát és időpontját. Több lámpatestet kombinálva, hálózatot hozhatsz létre. Ezután a megfelelő mód kiválasztásával a hálózat viselkedését meg tudod határozni. Néhány beállítás például inkább a kényelemre irányul, míg mások az energia megtakarítást helyezik előtérbe. Ezt követően miért ne bontanád tovább a világítási területet úgy, hogy hálózatod mozgásérzékelők köré épített zónákra osztod? Amikor a mozgásérzékelők valakit észlelnek egy adott zónában, a világítás automatikusan 100% fényesre erősödik, míg a többi terület dimmelt marad. Ez a megoldás kiváló módszer a széndioxid-kibocsátás csökkentésére és a költségek megtakarítására. A zónázással, az távirányítással és a jelenlét-észleléssel kombinálva, a LED-es világítástechnológia valóban jövőbe mutató megoldássá vált.
Dimmelés a raktári világításban
electrician 04
Reszponzív állványvilágítás
A dolgozóknak elengedhetetlen, hogy munkavégzés alatt kiváló minőségű, egyenletesen megvilágított munkaterük legyen. A raktár egyes területeit azonban gyakran sokkal gyakrabban használják, mint másokat. Megoldásunk fejlett optikájával biztosítja, hogy a fény alkalmazkodjon az igényeidhez, ami összességében jelentős energia-megtakarítást eredményez. A fény egységessége kiemelt fontosságú, ehhez nyújtott tartómegoldásainkra egyszerűen csatlakoztathatók a lámpatestek, így megőrizzük a rugalmas mozgatást, átrendezhetőséget. Különböző optikákat is kínálunk az alapján, hogy milyen magas és széles a folyosó. Ami azt jelenti, hogy a polcok egyenletesen, magas színvonalon világíthatók meg. Az energiatakarékos világítást ötvözni tudjuk interaktív fénykezelő rendszerrel. Az összes lámpához tartozik egy vezérlőegység, amely rendelkezik mozgásérzékelővel és vezeték nélküli vezérlővel. Ezzel biztosítva, hogy a lámpák dimmeljenek, amikor nincs rá szükség. Ez azt jelenti, hogy a lámpákat mozgásérzékelők és vezeték nélküli automatikus szabályozó vezérli, amely a világítótestek a teljesítményének 10% -ára dimmeli, amikor a munkatársak nem használják az adott területet. A rendszer szerelése gyűjtősín rendszerben könnyen telepíthetően történik, így mivel nem kell kábeleket lefektetni, telepítéskor a napi működésében minimális lesz a fennakadás. Az új technológia zökkenőmentesen összekapcsolódik a nappali fényszabályozó rendszerrel is. Ez a mozgásérzékelővel ellátott technológia rendkívül rugalmas világítási környezetet hoz létre, amely reagál a raktárban folyó tevékenységére. Például a világítási zónák automatikusan aktiválódnak, amikor a személyzet kipakolja a szállítmányt, vagy amikor rakományt mozgatnak a raktár egyik részéből a másikba. Megoldásunk egészséges munkakörnyezetet teremt, megvilágítási szintje megfelel az összes jelenlegi szabványnak. Mivel a mozgásérzékelők csak akkor aktiválják a világítást, amikor arra szükség van, az energiafogyasztás jelentősen csökken.
Energiahatékony raktár világítás
electrician 10
Szolgáltatásainkat igényeidre szabjuk
A világításban innovatívak és profik vagyunk. Több mint 15 éve tervezünk és szállítunk világítási installációkat, így nyugodtan bízhatsz megoldásunkban. Hogyan működünk? Rugalmasan és pontosan arra összpontosítjuk támogatásunkat, amire neked szükséged van.
electrician 10
Professzionális szolgáltatások: telepítés előtt

A tervezés szakaszában egyedülálló szakmai szolgáltatási szemléletünkön keresztül nyújtunk segítséget. A helyszíni felmérést követő tervezési fázis után adott megoldási javaslatunkkal a legjobb eredményt biztosítjuk raktárod optimális és költséghatékony megvilágítását.

  • Helyszíni felmérés
  • Helyszíni adatgyűjtés és adatelemzés
  • Konzultáció
electrician 10
Megoldástervezés az adatelemzés eredményei alapján

Megfelelő tervezést végzünk a helyszíni adatok alapján, ami után a lehető legoptimálisabb (költség-haszon) és az elvárásoknak megfelelő megoldást biztosítjuk.

  • Megoldás tervezés
  • Business case
  • Megoldás megvalósítása
  • Befejezés
Energiatakarékos világítás a raktárban
electrician 10
Életciklus-szolgáltatások: telepítés utáni
A fentiek alapján egyértelmű alapokon nyugvó, átlátható javaslatot adunk a fejlesztésre, megvalósításra, karbantartásra, amivel biztosítjuk neked, hogy a megfelelő információk birtokában hozd meg a döntésed a jövőbe mutató raktárvilágítás megvalósításáról.
Raktár világítás
electrician 21

Tudtad?
A világításban innovatívak és profik vagyunk. Több mint 15 éve tervezünk és szállítunk világítási installációkat, így nyugodtan bízhatsz megoldásunkban.