Irodai világítás

electrician 10
  • 3-5 év gyártói garancia
  • 50-80% energia megtakarítás
  • Akár 1 éven belüli megtérülés!

LED Fénycső

A legegyszerűbb beruházás a LED fénycső csere. A LED fénycső nem vibrál, így egészségesebb munkakörnyezetet biztosíthatunk, emellett bekapcsolas után azonnal teljes fényerősséggel világít. Élettartama nagyon kedvező, 30000-50000 üzemóra, szemben a hagyományos fénycsövek átlagos 8000 üzemórájával.
Iroda világítás LED fénycső
electrician 10
  • 3-5 év gyártói garancia
  • 50-80% energia megtakarítás
  • Akár 1 éven belüli megtérülés!

Álmennyezeti és mennyezeti LED panel

Az elavult fénycsöves lámpatestek egyszerűen cserélhetők új és költségkímélő LED panelekre, további megtakarítást nyerve a panelek alacsony karbantartási igényeivel.
Iroda világítás LED panel
electrician 10
  • 3-5 év gyártói garancia
  • 50-80% energia megtakarítás
  • Akár 1 éven belüli megtérülés!

Design Iroda

Miért is ne lenne szép ami hatékony és korszerű? Vidd eggyel magasabb szintre közérzeted, biztosíts extravagáns munkakörnyezetet LED világítással! Mutasd meg, hogy designos és minőségi LED fényforrásaink mennyire feldobják a teret! Tedd otthonossá irodádat amellett, hogy energiát takarítassz meg !
Iroda világítás design iroda LED

Modern, Embercentrikus Iroda Világítás

A természetes napfénynek a nap folyamán történő szimulálása az irodában jobb teljesítményt, jobb koncentrációt és elégedett munkavállalókat eredményez.
electrician 10
Modern iroda bemutatása

A világítás minden munkahely alapvető előfeltétele.

Az EGRID KFt-nél terjesztünk egy világítási megoldást a Modern irodák számára, amely a legmodernebb LED technológiát alkalmazza, tökéletes kényelmet biztosít a szem számára és általános jólétet biztosít azáltal, hogy elegendő megvilágítást biztosít a helyiség vízszintes és függőleges felületén. A napfényt és a mesterséges világítást integráljuk, így minden nap szükséges és kellemes fényt biztosítunk. A jelenlét-érzékelők az irodák, folyosók és lépcsők ideális vezérlését teszik lehetővé, így akár 50% -os energiamegtakarítást is elérhetnek.
Iroda világítás design iroda LED
A minőségi világítás pozitívan befolyásolja az emberi pszichét, a koncentrációs képességet és a regenerációt. A hely megfelelő megvilágítási szintje jelentősen befolyásolja a jólét érzését, ugyanakkor lehetővé teszi a vizuális információk könnyű megismerését is. Ezért az íróasztal vagy a feladatkör fontos szerepet játszik az irodahelyiségek világítása során. Az EN 12464-1 európai szabvány szerint minimálisan 500 lx érték szükséges a közös közigazgatási tevékenységeknél. Másrészt a szabványok teljesítéséhez kiemelkedő fény egyenletességre van szükség, és a látási kényelem szempontjából kulcsfontosságú a csillogás előfordulásának minimalizálása is.
electrician 10
Emberközpontú világítás az irodákban

A nappali mesterséges világítás kialakítása

A Human Centric Lighting támogatja az emberi test természetes ritmusát és javítja a vitalitást és a koncentrációt. A teljes fényspektrum használata lehetővé teszi számunkra, hogy a beltéri alkalmazásokban szimuláljuk és kövessük a napvilágot. A legújabb technológiával a teljes fényspektrumot használhatjuk – a hideg fehérről, a semleges fehérről a meleg fehérre. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy kövessük a nappali természetes ritmust beltéri alkalmazásokban. A színvisszaadási index kiváló a CRI> 90-nél. A nagy színhűség és a színvisszaadási minőség kulcsa a LED, amely a piros, zöld és kék helyett kék, piros és fehér fényt kombinál.
Modern iroda világítás
electrician 10
Az emberközpontú irodavilágítás ELŐNYEI

Nagy színhűség és színvisszaadási minőség az irodákban

Az emberi centrikus világítás támogatja az emberi test cirkadián ritmusát, és javítja a vitalitást és a koncentrációt. Ezenkívül pozitív hatással van az uralkodó hangulatra és a testi funkciókra, valamint pozitív hatással van a depresszióra / szorongás állapotaira és a gyógyulásra. Használata olyan irodákban, ahol az emberek a nappali többségüket töltik, számos előnnyel jár. A kutatási eredmények a munka teljesítményének növekedését (19%), a fáradtság (27%) csökkentését, a koncentráció szignifikáns emelkedését (37%), az éberség javulását (23%) és a magasabb munkavállalói elégedettséget mutatták.
electrician 32
A Human Centric Lighting olyan stimulátor, amely befolyásolja a hangulatot, a viselkedést és az energiaszintet. A fotorecepció az emberi szemben nemcsak a látáshoz vezet, hanem hatással van az emberi fiziológiára is, gyakran a fény nem-vizuális hatásaként. Ennek eredményeképpen a fény befolyásolja a napi hormon szintet, és folyamatos változásokat idéz elő, ahogy a nap előrehalad. A cirkadián ritmus felelős az emberi biológiai óráért, meghatározva az emberi test alvó-ébredési ciklusát.
Modern iroda világítás természetes fényekkel
electrician 10
Fenntarthatóság

Szimulálja a TÖKÉLETES NAPFÉNY

A kormányok világszerte elkötelezettek a CO2-kibocsátás csökkentésében az elkövetkező években. E cél támogatása mellett az irodák szén-dioxid-kibocsátásának csökkentése segít a vállalkozásoknak az új környezetvédelmi előírásoknak való megfelelésben, a költségek csökkentésében és a jó hírnév javításában. A modern irodai megoldásának másik nagy előnye, hogy megfelel a beltéri világítás minden kritériumának, amely a zöld épületek tanúsítványainak (LEED, Leadership in Energy & Environmental Design) és a BREEAM (Building Research Establishment környezeti értékelési módszere) megvalósításához szükséges. A fizikai munkakörnyezet és az irodai világítás tervezésénél az ergonómiai követelményeknek elengedhetetlen feltétele az egészséges irodaterület kialakítása, míg a LED technológia és az intelligens vezérlőrendszerek biztosítják a fenntarthatóságot.
Modern irodai belső
electrician 21

Tudtad?
A munkahelyi irodák legnagyobb elektromos kiadása a világítás

Energiatakarékos LED lámpákkal gazdaságosan alakíthatjuk ki a belső téri általános világításokat.

LED szalagokkal pedig tömérdek dekorációs ötletet valósíthatunk meg.